Inspiratie.

Ontdek op deze pagina inspiratie en actualiteit over onder andere leiderschap, goed werkgeverschap, werkgeluk en lees tips hoe je meer verbinding kan creëren met jouw werknemers.
Black arrow to the right

De gouden cirkel

In de Golden Circle spreekt leiderschapsexpert Simon Sinek over de 'Why'. Wat is onze 'Why?'. Om hier een goed antwoord op te geven, neemt Yannick jullie graag mee naar zijn geboortedorp in Zuid-Oost Groningen. Hoe hij was als klein jongetje en hoe dit jongetje ging studeren en kennis maakte met de grote-mensenwereld. De rest is geschiedenis!
Lees het artikel
Black arrow to the right

Het wordt tijd dat de medewerker zelf in actie komt

Het wordt tijd voor zelfregie en voor meer persoonlijk leiderschap op de werkvloer. In deze blog meer over persoonlijk leiderschap en hoe je dit vanuit HR en vanuit het management aanmoedigt en wat voor effect dit heeft op het werkgeluk van jouw medewerkers en dus ook op de resultaten.
Lees het artikel
Black arrow to the right

De kracht van verbinding

Wat is verbinding precies? En hoe creëer ik die met anderen? En waarom is verbinding belangrijk in een professionele organisatie? En hoe vergroot je die verbinding op de werkvloer? Je krijgt antwoord op bovenstaande vragen in deze blog.
Lees het artikel
Black arrow to the right

3 tips om autonomie te vergroten op de werkvloer

Wat is autonomie eigenlijk? En hoe kan je dit vergroten als leidinggevende? In dit artikel antwoord op deze vragen en drie simpele tips om direct mee aan de slag te gaan.
Lees het artikel
Black arrow to the right

Zij gingen je voor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Customers will never love a company until employees love it first.
Simon Sinek