Inspiratie.

Ontdek op deze pagina inspiratie en actualiteit over onder andere leiderschap, goed werkgeverschap, werkgeluk en lees tips hoe je meer verbinding kan creëren met jouw werknemers.
Black arrow to the right

Vertrouwen is de basis

Stelling: "Het management moet volledige openheid en transparantie bieden om het vertrouwen van medewerkers te verdienen, zelfs als dit betekent dat ze gevoelige informatie met hun medewerkers moeten delen".
Lees het artikel
Black arrow to the right

Een voorsprong pakken op de War on Talent: Creëer een Skills-Based Aanpak

Generatie Z doet zijn intrede en Generatie Y krijgt een steeds grotere plek aan de MT en directietafel. De krapte van de arbeidsmarkt is blijvend en remt ambities af van bedrijven. Het werklandschap is continu onderhevig aan verandering en traditionele rollen en functietitels maken plaats voor een zogenaamde skills-based benadering.
Lees het artikel
Black arrow to the right

Work-life balans: waar leggen we de grens?

De arbeidsmarkt wordt krapper, het werk blijft toenemen en de beroepsbevolking zal de komende jaren op wereldwijd niveau met 9 miljoen mensen afnemen. Daarbij zien we dat nieuwe generaties steeds vaker veeleisend zijn in zowel arbeidsvoorwaardelijke zaken als in de werk-privé balans.
Lees het artikel
Black arrow to the right

De Pragmatische Babyboom-Zillenials

Vier generaties onder één dak. Alle 4 met een andere behoefte. Alle 4 met een andere opvoeding, een andere conditionering en een andere mindset. In deze blog neem ik jullie mee in het het prachtige fenomeen wat ‘generatiemanagement’ heet.
Lees het artikel
Black arrow to the right

Zij gingen je voor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Customers will never love a company until employees love it first.
Simon Sinek