Over LYNK People.

Van onderzoek tot een op-maat-gerichte oplossing in de vorm van advies, training en workshops. Wij laten ons onderdompelen in jouw organisatie, worden jouw go-to business partner als het gaat om werkgeluk en helpen jou met het worden van de beste en meest aantrekkelijke werkgever. Onze missie is om Nederland weer gelukkig te maken op de werkvloer. Dit doen we op een energieke, speelse en doortastende manier.
Black arrow to the right

Aangenaam, LYNK People

LYNK People staat voor verbinding met mensen. Verbinding met de organisatie, met elkaar én met jezelf. Wij denken namelijk dat verbinding het fundament is voor wederkerigheid en goed werkgeverschap.

Mijn naam is Yannick. En de afgelopen jaren zag ik een rode draad in de uitdagingen bij de organisaties waar ik mee samenwerkte. Namelijk, hou houd je je werknemers gelukkig, vitaal en bevlogen. En hoe zorg je ervoor dat je talent binnen de deuren houd. Ik verzon drie effectieve verbetertrajecten en LYNK People werd geboren.

LYNK People helpt organisaties met binding en behoud van werknemers, een gelukkige werkomgeving en zorgt hiermee voor aantrekkelijk en toekomstig werkgeverschap.

De verbinders

Doe ik dit alleen? Nee liever niet! Ik werk samen met een team van enthousiastelingen, teamontwikkelaars, leiderschaptrainers, gelukszoekers, geluksexperts; maar bovenal verbinders. Ze kunnen niet wachten om met jullie aan de slag te gaan!

Yannick
Oprichter &
Organisatiecoach

Let's get LYNK'ed
Black arrow to the right

Paul
Trainer &
Facilitator

Let's get LYNK'ed
Black arrow to the right

Bastiaan
Trainer &
Geluksexpert

Let's get LYNK'ed
Black arrow to the right

Wij werken samen met

LYNK People heeft een strategisch partnership met CYS Group. CYS Group heeft 17 jaar ervaring in experience management en door middel van AVG-vriendelijke datamanagement het inzichtelijk maken van medewerkersbetrokkenheid. Met onze data-gedreven en mensgeorienteerde integrale aanpak maken wij het organisaties en teams leuker en gemakkelijker te transformeren naar een gelukkige en bevlogen organisatie waar medewerkers elke dag met plezier en energie hun werk kunnen doen. Op naar het worden van de beste werkgever.
Bekijk de website
White arrow to the right

Wij dromen...

Over een toekomst waar werkgeluk en werkplezier een fundamentele rol speelt bij elke organisatie.

Wij geloven...

Dat wanneer jullie organisatie in verbinding blijft met haar mensen, jullie als werkgever een duurzame toekomst tegemoet gaan.

Wij maken...

Complexe thema's als werkgeluk en duurzaam inzetbaarheid praktisch en speels. En daarmee voor iedereen toegankelijk.

Wij zijn...

De 'go to- business partner die voor elke organisatie een pragmatische en doortastende aanpak heeft.

Waarom LYNK People

LYNK People wil graag meer werkplezier voor werkend Nederland creëren. Dit doen we op een eigen manier. De kernwaarden die onze dienstverlening het beste omvatten zijn:
Lynkpeople logo

Verbindend

We geloven dat onze dienstverlening pas echt werkt als wij met onze klanten in verbinding staan. Dat start, ook hier, met de dialoog. Vervolgens werken we toe naar een partnership. Wij zijn verbindend.

Lynkpeople logo

Energiek

Wij zetten in beweging. Dit doen we met een bom aan energie. Energie heb je nodig om te floreren. Om te ondernemen, te groeien en die ene stap meer te zetten. Energie zit in ons ons. In alles wat we zijn en doen. Dit maakt onze samenwerking leuk.

Lynkpeople logo

Doortastend

Tenslotte staat LYNK People voor doortastendheid. Wij durven constructief te confronteren en komen snel tot de kern. Dit doen we door nieuwsgierig te zijn en de vraag achter de vraag te stellen. Zo zetten we mensen in beweging en zijn we echt van toegevoegde waarde voor onze klanten.  

Lynkpeople logo

Persoonlijk

LYNK People heeft een persoonlijke aanpak. Voor elke vraag hebben we een op maat gemaakte en passende oplossing. Elke organisatie en elk mens is anders. Dat beseffen we maar al te goed.

Zij gingen je voor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Customers will never love a company until employees love it first.
Simon Sinek (Leiderschap Expert en Auteur)