Over LYNK People.

LYNK People biedt hét traject naar meer werkgeluk en productiviteit binnen jouw organisatie. Van onderzoek tot een op-maat-gerichte oplossing in de vorm van trainingen en workshops. Wij laten ons onderdompelen in jouw organisatie en worden jouw go-to business partner als het gaat om werkgeluk en duurzaam inzetbaarheid. We hebben één missie, namelijk Nederland gelukkig maken op de werkvloer. Dit doen we op een energieke, speelse en doortastende manier.
Black arrow to the right

Aangenaam, LYNK People

En mijn naam is Yannick, oprichter van LYNK People. Vanaf toen ik een klein jongetje was, was ik al in de ban van verbinding met anderen. Mijn kracht en passie, durf ik nu wel te stellen.

Op mijn 24e gestart met een traineeship dat in het teken stond van ‘persoonlijk leiderschap’. Hier kreeg ik antwoord op vragen als:  “waar ligt mijn talent?”, “waarom doe ik wat doe?”,  “wat wil ik worden?”. Belangrijke vragen die tevens ook terugkomen in de LYNK Academy en die nog wel eens vergeten worden in het werkende leven.

Ik heb de afgelopen 5 jaar organisaties geadviseerd op het gebied van personeelsvraagstukken. In deze rol ben ik erachter gekomen dat er veel winst te behalen is als het gaat om ‘wederkerigheid’, ‘werkgeluk’ én verbinding met collega’s. Ik kwam erachter dat mensen veel praten, maar weinig mensen echt luisteren. Dit is de reden waarom ik gestart ben met LYNK People. Ik wil hier verandering in brengen. 

Hoe? Door het echte gesprek te voeren, te observeren en door de vinger op de zere plek te leggen. LYNK People weet vanaf start de verbinding te maken, de confrontatie aan te gaan, de juiste vragen te stellen en in beweging te zetten. Dit doen we middels scherpe observaties, humor en doortastendheid. LYNK People durft het thema ‘werkgeluk’ een nieuw en energiek leven in te blazen.

Let’s go? Let’s get LYNK’ed!  

De verbinders

Doe ik dit alleen? Nee liever niet! Ik werk samen met een team van enthousiastelingen, teamontwikkelaars, trainers, gelukszoekers, geluksexperts; maar bovenal verbinders. Ze kunnen niet wachten om met jullie aan de slag te gaan!

Yannick
Oprichter &
Organisatiecoach

Let's get LYNK'ed
Black arrow to the right

Paul
Trainer &
Facilitator

Let's get LYNK'ed
Black arrow to the right

Bastiaan
Trainer &
Geluksexpert

Let's get LYNK'ed
Black arrow to the right

Wij werken samen met

LYNK People heeft een strategisch partnership met CYS Group. CYS Group heeft 17 jaar ervaring in experience management en door middel van AVG-vriendelijke datamanagement het inzichtelijk maken van medewerkerstevredenheid. Met onze data-gedreven en mensgeorienteerde integrale aanpak maken wij het organisaties en teams leuker en gemakkelijker te transformeren naar een gelukkige en bevlogen organisatie waar medewerkers elke dag met plezier en energie hun werk kunnen doen.
Bekijk de website
White arrow to the right

Wij dromen...

Over een toekomst waar werkgeluk en werkplezier een fundamentele rol speelt bij elke organisatie.

Wij geloven...

Dat wanneer jullie organisatie aandacht heeft voor de mens, jullie als werkgever een duurzame toekomst tegemoet gaan.

Wij maken...

Complexe thema's als werkgeluk en duurzaam inzetbaarheid praktisch en speels. En daarmee voor iedereen toegankelijk.

Wij zijn...

De 'go to- business partner die voor elke organisatie een pragmatische en doortastende aanpak heeft.

Waarom LYNK People

LYNK People wil graag meer werkplezier voor werkend Nederland creëren. Dit doen we op een eigen manier. De kernwaarden die onze dienstverlening het beste omvatten zijn:
Lynkpeople logo

Verbindend

We geloven dat onze dienstverlening pas echt werkt als wij met onze klanten in verbinding staan. Dat start, ook hier, met de dialoog. Vervolgens werken we toe naar een partnership. Wij zijn verbindend.

Lynkpeople logo

Energiek

Wij zetten in beweging. Dit doen we met een bom aan energie. Energie heb je nodig om te floreren. Om te ondernemen, te groeien en die ene stap meer te zetten. Energie zit in ons ons. In alles wat we zijn en doen. Dit maakt onze samenwerking leuk.

Lynkpeople logo

Doortastend

Tenslotte staat LYNK People voor doortastendheid. Wij durven constructief te confronteren en komen snel tot de kern. Dit doen we door nieuwsgierig te zijn en de vraag achter de vraag te stellen. Zo zetten we mensen in beweging en zijn we echt van toegevoegde waarde voor onze klanten.  

Lynkpeople logo

Persoonlijk

LYNK People heeft een persoonlijke aanpak. Voor elke vraag hebben we een op maat gemaakte en passende oplossing. Elke organisatie en elk mens is anders. Dat beseffen we maar al te goed.

Zij gingen je voor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
There is no magic formula for great company culture. The key is just to treat your staff how you would like to be treated
Richard Branson