Workshop Aanbod

LYNK Academy

Black arrow to the right

Werkgeluk Workshops

Onderzoek toont aan dat een positieve bedrijfscultuur en de juiste aandacht voor werkgeluk de effectiviteit en productiviteit van medewerkers verhoogt, wat uiteindelijk bijdraagt aan het succes van de organisatie. Tijdens deze workshops ga je actief aan de slag met jouw eigen werkgeluk en dat van je team.  Je ontdekt de sleutelfactoren van werkgeluk en je krijgt handvaten om direct toe te passen in de praktijk. Geen 'zweverige' workshops, maar juist praktische tools om mee aan de slag te gaan.

Effectief Leiderschap

Als leidinggevende heb je een enorme impact op je organisatie door je persoonlijkheid, je acties en je overtuigingen. In deze workshops vergroot je je zelfinzicht en reflecteer je kritisch op je rol als mens en leider. Je komt jezelf tegen en houdt een spiegel voor. Welke waarden en principes drijven jou? Hoe komen deze tot uiting in je leiderschap? Wat zijn jouw doelen met je team en hoe begeleid je hen door de vele veranderingen die we continu tegenkomen? Deze workshops helpen je het potentieel in jezelf en anderen te (her)ontdekken en te ontwikkelen, zodat je mensgericht leiderschap versterkt en je team laat excelleren.

Persoonlijk Leiderschap

We leven in een tijd waarin we geleefd worden. Het is daarom belangrijk om bewust te worden van wie je daadwerkelijk bent en waar je gelukkig van wordt. Wordt je nog wel gelukkig van deze job? Is het niet tijd om kapitein op je eigen schip te worden? Door deze workshops zal je sterker in je schoenen gaan staan en leer je je eigen leiderschap en koers te bepalen. Door inzicht te krijgen in wie je daadwerkelijk bent, je drijfveren, talenten en waarden, kun je betere keuzes maken. Zo haal je het beste uit jezelf en zal je zien dat je makkelijker je gestelde doelen kunt bereiken en met meer energie de dag afsluit.

Teambuilding

Eén team, één taak. Een gemeenschappelijk doel, en soms veel verschillende belangen. Ieder teamlid met eigen taken en persoonlijke ambities. En eenieder die over eigen unieke talenten beschikt. Hoe voorkom je dat het team verdeeld raakt in afzonderlijke eilandjes? Hoe zorg je ervoor dat je samen streeft naar één gezamenlijk doel?  En hoe maak je jullie samenwerking niet alleen effectief, maar ook plezierig? Deze teambuilding workshops zijn een mix van theorie, plezier en inzicht in jezelf en je collega's. Zoals Hannibal Smith van de A-Team zei: "I Love it when a plan comes together".

Dit vinden klanten van onze workshops.

Samen lachen en elkaar herkennen aan je grootste talent, zorgt al voor werkgeluk.
En aan de slag gaan met werkgeluk binnen je team; dat gun je iedereen!
LYNK people helpt hiermee verder op een enthousiaste en verfrissende manier.

Angèle van Keulen
Werkgelukdeskundige
Centraal Beheer

Met de assistentie van LYNK People hebben we met ons MT een waardevolle en bruikbare sessie neergezet. Een sessie vol respect naar elkaar, lekker dynamisch en ontzettend leerzaam.
De samenwerking met LYNK People heb ik als betrokken en plezierig bevonden.

Pauline Arends-van Aalten
Service Lead
SNS Bank

LYNK People heb ik ervaren als een partij met kennis van zaken die weet hoe een groep te boeien en in beweging te krijgen. Zo ook tijdens de teamsessie wist de trainer met passie en gedrevenheid de groep te inspireren en verder te helpen.

Bart Reijers
Service Lead
Regiobank

Zij gingen je voor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Customers will never love a company until employees love it first.
Simon Sinek