over LYNK People.

Wij dompelen ons onder in jouw organisatie, worden jouw partner en organisatiecoach en helpen jou met het worden van de beste werkgever en optimaal werkgeluk. Onze missie? Een belangrijke bijdrage te leveren aan betekenisvolle verbindingen in de werkende wereld; niet meer, niet minder.
Black arrow to the right

Aangenaam, LYNK People

LYNK People staat voor verbinding met mensen. Verbinding met de organisatie, met elkaar én met jezelf. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat verbinding hét fundament is voor wederkerigheid en goed werkgeverschap.

LYNK People helpt organisaties met binding en behoud van werknemers en het creëren van een gelukkige werkomgeving. Dit zorgt voor aantrekkelijk en toekomstig werkgeverschap én betere resultaten.

LYNK op een missie.

Onze missie is een belangrijke bijdrage te leveren aan betekenisvolle verbindingen op de werkvloer tussen organisaties en hun mensen en daarmee het 'WIJ-gevoel' bij 10.000 organisaties aantoonbaar te vergroten.

Hiermee versterken we individuen en organisaties, waardoor ze gezamenlijk kunnen groeien, het werkgeluk stijgt en daarmee het volledig potentieel kan worden benut.

Hoe we dit doen? Door te luisteren, constructief te confronteren en continu socratisch en nieuwsgierig te blijven.

Wij voelen betrokkenheid en zijn er echt om jou te helpen jullie ambities te verwezenlijken.

De Verbinders.

Maak kennis met ons team van enthousiastelingen, teamontwikkelaars, leiderschaptrainers, gelukszoekers, geluksexperts; maar bovenal verbinders. Ze kunnen niet wachten om met jullie aan de slag te gaan!

Yannick

Oprichter & Organisatiecoach

Paul

Trainer & Facilitator

Bastiaan

Trainer & Geluksexpert

Wij zijn LYNK People

Je kan onze aanpak in alles wat we doen omschrijven als
Eén bom energie;
Alles gaat bij ons om verbinding, en wij zijn de verbindende factor;
Wij durven constructief te confronteren;
Wij komen snel tot de kern;
Wij begrijpen dat elk mens en elke organisatie verschillend is;
Wij zijn lekker gek Wilma.
Herken je jezelf?
Join ons team!
Wij geven om jouw data door middel van onze privacy policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Van kleine dromen wordt niemand wakker.

Wij dromen...

Over een toekomst waar verbinding en wederkerigheid van mens-op-mens de boventoon voert bij de meeste organisaties.

Wij geloven...

Dat wanneer jullie organisatie de juiste aandacht geeft aan haar mensen, jullie als werkgever een duurzame toekomst tegemoet gaan.

Wij maken...

Complexe thema's als werkgeluk en duurzaam inzetbaarheid praktisch en speels.
En daarmee voor iedereen toegankelijk.

Wij zijn...

De go to- business partner als het gaat om 'goed werkgeverschap' en 'werkgeluk'. Wij beseffen dat elke organisatie een andere aanpak nodig heeft.

Waarom LYNK People

LYNK People wil graag meer werkplezier en verbinding voor werkend Nederland creëren. Dit doen we op een eigen manier. De kernwaarden die onze dienstverlening het beste omvatten zijn:
Lynkpeople logo

Verbindend

We geloven dat onze dienstverlening pas echt werkt als wij met onze klanten in verbinding staan. Dat start, ook hier, met de dialoog. Vervolgens werken we toe naar een partnership. Wij zijn verbindend.

Lynkpeople logo

Energiek

Wij zetten in beweging. Dit doen we met een bom aan energie. Energie heb je nodig om te floreren. Om te ondernemen, te groeien en die ene stap meer te zetten. Energie zit in ons ons. In alles wat we zijn en doen. Dit maakt onze samenwerking leuk.

Lynkpeople logo

Doortastend

Tenslotte staat LYNK People voor doortastendheid. Wij durven constructief te confronteren en komen snel tot de kern. Dit doen we door nieuwsgierig te zijn en de vraag achter de vraag te stellen. Zo zetten we mensen in beweging en zijn we echt van toegevoegde waarde voor onze klanten.  

Lynkpeople logo

Persoonlijk

LYNK People heeft een persoonlijke aanpak. Voor elke vraag hebben we een op maat gemaakte en passende oplossing. Elke organisatie en elk mens is anders. Dat beseffen we maar al te goed.

Zij gingen je voor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Customers will never love a company until employees love it first.
Simon Sinek