Over LYNK People.

Wij dompelen ons onder in jouw organisatie, worden jouw partner en organisatiecoach en helpen jou met het worden van de beste werkgever en optimaal werkgeluk. Onze missie? Een belangrijke bijdrage te leveren aan betekenisvolle verbindingen in de werkende wereld; niet meer, niet minder.
Black arrow to the right

Aangenaam, LYNK People

LYNK People staat voor verbinding met mensen. Verbinding met de organisatie, met elkaar én met jezelf. Wij denken namelijk dat verbinding het fundament is voor wederkerigheid en goed werkgeverschap.

Mijn naam is Yannick. En de afgelopen jaren zag ik een rode draad in de uitdagingen bij de organisaties waar ik mee samenwerkte. Namelijk, hoe houd je je werknemers gelukkig, vitaal en bevlogen. En hoe zorg je ervoor dat je in verbinding blijft en dat je talent binnen de deuren houdt. Ik verzon drie effectieve verbetertrajecten en LYNK People werd geboren.

LYNK People helpt organisaties met binding en behoud van werknemers en het creëren van een gelukkige werkomgeving. Dit zorgt voor aantrekkelijk en toekomstig werkgeverschap en betere resultaten.

LYNK op een missie.

Onze missie is een belangrijke bijdrage te leveren aan betekenisvolle verbindingen op de werkvloer tussen organisaties en hun mensen en daarmee het 'WIJ-gevoel' bij 10.000 organisaties aantoonbaar te vergroten.

Hiermee versterken we individuen en organisaties, waardoor ze gezamenlijk kunnen groeien, het werkgeluk stijgt en daarmee het volledig potentieel kan worden benut.

Hoe we dit doen? Door te luisteren, constructief te confronteren en continu socratisch en nieuwsgierig te blijven.

Wij voelen betrokkenheid en zijn er echt om jou te helpen jullie ambities te verwezenlijken.

De verbinders.

Maak kennis met ons team van enthousiastelingen, teamontwikkelaars, leiderschaptrainers, gelukszoekers, geluksexperts; maar bovenal verbinders. Ze kunnen niet wachten om met jullie aan de slag te gaan!

Yannick
Oprichter &
Organisatiecoach

Let's get LYNK'ed
Black arrow to the right

Paul
Trainer &
Facilitator

Let's get LYNK'ed
Black arrow to the right

Bastiaan
Trainer &
Geluksexpert

Let's get LYNK'ed
Black arrow to the right

Wij werken samen met

LYNK People heeft een strategisch partnership met CYS Group. CYS Group heeft 17 jaar ervaring in experience management en door middel van AVG-vriendelijke datamanagement het inzichtelijk maken van medewerkersbetrokkenheid. Met onze data-gedreven en mensgeorienteerde integrale aanpak maken wij het organisaties en teams leuker en gemakkelijker te transformeren naar een gelukkige en bevlogen organisatie waar medewerkers elke dag met plezier en energie hun werk kunnen doen. Op naar het worden van de beste werkgever.
Bekijk de website
White arrow to the right

Van kleine dromen wordt niemand wakker.

Wij dromen...

Over een toekomst waar verbinding en wederkerigheid van mens-op-mens de boventoon voert bij de meeste organisaties.

Wij geloven...

Dat wanneer jullie organisatie de juiste aandacht geeft aan haar mensen, jullie als werkgever een duurzame toekomst tegemoet gaan.

Wij maken...

Complexe thema's als werkgeluk en duurzaam inzetbaarheid praktisch en speels.
En daarmee voor iedereen toegankelijk.

Wij zijn...

De go to- business partner als het gaat om 'goed werkgeverschap' en 'werkgeluk'. Wij beseffen dat elke organisatie een andere aanpak nodig heeft.

Waarom LYNK People

LYNK People wil graag meer werkplezier en verbinding voor werkend Nederland creëren. Dit doen we op een eigen manier. De kernwaarden die onze dienstverlening het beste omvatten zijn:
Lynkpeople logo

Verbindend

We geloven dat onze dienstverlening pas echt werkt als wij met onze klanten in verbinding staan. Dat start, ook hier, met de dialoog. Vervolgens werken we toe naar een partnership. Wij zijn verbindend.

Lynkpeople logo

Energiek

Wij zetten in beweging. Dit doen we met een bom aan energie. Energie heb je nodig om te floreren. Om te ondernemen, te groeien en die ene stap meer te zetten. Energie zit in ons ons. In alles wat we zijn en doen. Dit maakt onze samenwerking leuk.

Lynkpeople logo

Doortastend

Tenslotte staat LYNK People voor doortastendheid. Wij durven constructief te confronteren en komen snel tot de kern. Dit doen we door nieuwsgierig te zijn en de vraag achter de vraag te stellen. Zo zetten we mensen in beweging en zijn we echt van toegevoegde waarde voor onze klanten.  

Lynkpeople logo

Persoonlijk

LYNK People heeft een persoonlijke aanpak. Voor elke vraag hebben we een op maat gemaakte en passende oplossing. Elke organisatie en elk mens is anders. Dat beseffen we maar al te goed.

Zij gingen je voor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Customers will never love a company until employees love it first.
Simon Sinek