LYNK Scan.

Black arrow to the right

Verkrijg belangrijke inzichten in jouw medewerkers-
tevredenheid

en creëer een weg naar goed werkgeverschap.

Belangrijke inzichten

Inzicht in tevredenheid, eNPS, werkgeluk maar ook in de prioriteitenmatrix.

Activitatie

Persoonlijke activatie en ambassadeurschap van deelnemers.

Concrete vervolgstappen

Concrete actie- en vervolgstappen om direct mee aan de slag te gaan

Knoppen om aan te draaien

Concrete knoppen om aan te draaien op weg naar een sterk werkgeversmerk

LYNK Scan

De LYNK Scan maakt een analyse, oftewel een 0-meting, van de huidige gesteldheid van medewerkerstevredenheid en werkgeluk binnen jouw organisatie. 

Met de LYNK Scan doen we, middels een leuk en uitgebreid traject en slimme software, een naar hoe aantrekkelijk jij als werkgever bent om te werken en hoe het binnen de organisatie gesteld is met betrokkenheid, bevlogenheid en geleverde prestaties van medewerkers.

Het is heel simpel

Bekijk hier het stappenplan naar meetbare groei
Stap 1
Wij helpen jullie tijdens je oriëntatie. Waarbij we in een  online-meeting stil staan bij jullie specifieke situatie, organisatie en doelstelling. We begrijpen goed dat elke organisatie anders is en stemmen hier de vragenlijst op af.
Stap 2
Zodra ons voorstel passend is bij jullie wensen en iedereen aan boord is, kunnen we de scan klaar zetten. Wij helpen jullie met het creëren van maximale draagkracht. We streven samen naar een respons van minimaal 80%. Op weg naar een succesvolle scan.
Stap 3
Wij houden rekening met jullie planning. Waarbij het ons gezamenlijke doel is om een zo hoog mogelijke respons te behalen. We blijven betrokken gedurende het traject. En hoe! Dit start met een energieke kick-off. Let's go!
Stap 4
Je ontvangt van ons een beveiligde inlog voor jullie dashboard. Een dashboard waarin je alle stuurinformatie en rapportages op één plek ter beschikking hebt. Belangrijke inzichten op organisatie, vestiging, afdeling en op team-niveau. Nu kunnen we aan de slag!
Stap 5
Na het verschaffen van de belangrijke inzichten, faciliteren we dialoog. Dit doen we door middel van het presenteren van de rapportages en een activatie-sessie met een deel van het personeel. Werkgeluk is een gezamenlijke verantwoordelijkheid en het start met een verbindend dialoog.
Stap 6
Na de dialoog sluiten we de scan met onze aanbevelingen en adviezen voor een succesvolle opvolging. En dan pas begint het avontuur! Wij laten jullie niet zwemmen met inzichten, maar wij begeleiden jullie naar meetbare groei!
Samen lachen en elkaar herkennen aan je grootste talent, zorgt al voor werkgeluk. En aan de slag gaan met werkgeluk binnen je team; dat gun je iedereen! LYNK people helpt hiermee verder op een enthousiaste en verfrissende manier.”
Angèle van Keulen, Werkgelukdeskundige
Centraal Beheer
Ephicient logoOE logo2020INC logoThe Paak logo
LYNK Support

FAQ

Heb je op voorhand al vragen? Kijk of hier de antwoorden tussen staan.
Hoe lang duurt de LYNK Scan?
Het Scan traject duurt aanvankelijk vanaf de orientatiefase tot en met het presenteren van de resultaten en de activatie-sessie, in totaal 3 maanden. Het is mogelijk om het traject uit te dunnen, in dat geval kunnen we - mits alles meezit - sneller toewerken naar de resultaten.
Wanneer kunnen we beginnen met meten?
Op het moment dat we er samen uit zijn hoe we het onderzoek gaan vorm geven, welke thema's jullie aandacht wilen geven en welke extra vagen jullie willen selecteren, hoeven we alleen nog wat pratktische zaken te regelen (denk aan IT-instellngen). We richten de communicatie-uitingen in en kunnen aan de slag.
Hoe groot is de investering?
Door middel van deze tool kan je een prijsindicatie-berekening maken. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers aan het onderzoek en de extra opties die je selecteert voor het scan-traject.
Moet ik persé een pakket afsluiten hiervoor?
Nee. Een pakket afsluiten is niet persé nodig. Echter een pakket levert jou verschillende organisatievoordelen op. Onder andere in de prijs. Maar het grootste voordeel is dat van ‘alignment’: alle betrokkenen in de organisatie zijn in het programma opgenomen en op elkaar afgestemd, de transfer zal in praktijk nog succesvoller verlopen;
Wat krijg ik nou precies te zien met de LYNK Scan?
Het resultaat van de LYNK Scan is dat jullie inzicht krijgen in de werkgeluk-perceptie van jullie medewerkers. Jullie krijgen inzicht in de scores op afdeling- en teamniveau, eNPS en verloopcijfers. Tenslotte levert de scan jullie belangrijke inzichten in feedback en ideeën om mee aan de slag te gaan. Dit is verwerkt in rapportagerapporten, welke te zien zijn in jullie dashboard.
Heb ik zelf inbreng in de vragenlijst?
We werken met een basisset aan vragen die in elk onderzoek terugkomt, maar daarnaast is zeker ruimte voor jullie eigen vragen. Deze vragen en themaselectie maken we samen in de orientatiefase.
Hoe ziet de rapportage eruit?
Er zijn verschillende rapportage-mogelijkheden. Standaard leveren we een totaalrapportage, inclusief prioriteitenmatrix en uitgediept per afdeling. Daarbij is het mogelijk om de rapportages in de vorm van een powerpoint of in de vorm van een infographic te ontvangen.
Kunnen jullie ons ook helpen met de opvolging?
Ja zeker. Wij helpen je graag na opvolging. Overigens is het sterk als je na de meting aan de slag gaat met deze opvolging. Dit zorgt voor betrokkenheid bij deze en de volgende meting én hiermee voelt men zich serieus genomen. Tenslotte zorgt dit voor positieve verandering én groei.
En na opvolging? Kan ik blijven meten?
Het is verstandig om na de opvolging te blijven meten. Pas dan kan je zien of je aan de juiste knoppen draait. Je kan korte tussentijdse metingen doen door middel van onze LYNK Check's. Ook is het mogelijk om dit allemaal in de vorm van één pakket af te nemen. Dit levert o.a. prijsvoordeel op.
Hebben jullie dashboard-mogelijkheden?
Jullie krijgen na afnemen een beveiligde inlog voor jullie eigen dashboard. Dit is een beveiligde omgeving waar jullie alle resultaten, tips en rapportages kunnen terugvinden van jullie eigen traject. Hebben jullie behoefte aan uitgebreidere tooling-mogelijkheden? Dan kan je bij ons de LYNK Tool afnemen. Voor meer informatie over de LYNK, check deze webpagina.

Ben je nog steeds geïnteresseerd
in de LYNK Scan?

Vul hier je gegevens in en wij nemen contact met je.

Zij gingen je voor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Customers will never love a company until employees love it first.
Simon Sinek