LYNK Tool.

Black arrow to the right

Verkrijg structureel en realtime inzicht

en dat allemaal op één beveiligd en digitaal platform

Gerichte inzichten

Gerichte inzichten in tevredenheid, en werkgeluk op thema's naar keuze

Activitatie

Persoonlijke activatie en ambassadeurschap van deelnemers.

Concrete vervolgstappen

Concrete actie- en vervolgstappen om direct op te acteren of bij te sturen

Knoppen om aan te draaien

Concrete knoppen om aan te draaien op weg naar een sterk werkgeversmerk

LYNK Tool

Heb jij behoefte aan structureel en real-time inzicht over de medewerkerstevredenheid en  werkgeluk-situatie binnen jouw organisatie?

Met de LYNK Tool is het mogelijk om middels een digitaal platform ten alle tijden inzicht te krijgen in de bevlogenheid van jouw werknemers, de onderlinge synergie, daarbij waardevolle feedback op te halen en deze in verband te brengen met jullie KPI's.

Samen lachen en elkaar herkennen aan je grootste talent, zorgt al voor werkgeluk. En aan de slag gaan met werkgeluk binnen je team; dat gun je iedereen! LYNK people helpt hiermee verder op een enthousiaste en verfrissende manier.”
Angèle van Keulen, Werkgelukdeskundige
Centraal Beheer
Ephicient logoOE logo2020INC logoThe Paak logo
LYNK Support

FAQ

Heb je op voorhand al vragen? Kijk of hier de antwoorden tussen staan.
Hoe werkt de LYNK Tool?
Bij het afnemen van één van onze pakketten, is het optioneel mogelijk om een inlog te verkrijgen van een beveiligd dashboard/omgeving waarin je alle informatie op één plek kunt inzien; realtime! Bij afname van de Total Package is de LYNK Tool inclusief. Mocht je behoefte hebben aan een demo-tool, dan horen we het graag en kunnen we je laten zien hoe het werkt.
Wanneer krijg ik de beveiligde inlog om in te loggen?
Op het moment dat we er samen uit zijn hoe we het onderzoek gaan vorm geven, welke thema's jullie aandacht wilen geven en welke extra vagen jullie willen selecteren, hoeven we alleen nog wat praktische zaken te regelen (denk aan IT-instellingen). Zodra deze instellingen gereed zijn krijgen jullie de beveiligde inlog voor de LYNK Tool.
Hoe groot is de investering?
Het afnemen van de LYNK Tool is optioneel bij één van onze pakketten. Deze is te verkrijgen voor een meerprijs van € 350,- per maand, met een maximum van 5 onderzoeken.
Moet ik een pakket afsluiten hiervoor?
Ja. Een pakket afsluiten voor de LYNK Tool is benodigd. En dit levert jou verschillende organisatievoordelen op. Onder andere in de prijs. Maar het grootste voordeel is dat van ‘alignment’: alle betrokkenen in de organisatie zijn in het programma opgenomen en op elkaar afgestemd, de transfer zal in praktijk nog succesvoller verlopen en jij kan genieten van je eigen persoonlijke dashboard. Alles op één plek beveiligd opgeslagen.
Hoe zit het met privacy en anonimiteit?
Wij stellen alles in het werk om de informatiebeveiliging te borgen. Denk hierbij aan vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de Tool en daarbij aan het beschermen van gegevens van klanten en medewerkers. Dit gebeurt AVG-Proof en o.a. door middel van een actueel ISO/ 27001 certificaat. De LYNK Tool slaat de gegevens anoniem op. De data wordt verwerkt en beschikbaar gesteld voor analyse. De data zal nooit tot één individu herleid kunnen worden. Er moeten minimaal 5 medewerkers in een groep zitten voor analyse. Wel worden jouw gegevens bij elkaar gehouden voor jouw persoonlijke dashboard.
Heb ik zelf inbreng in de vragenlijst?
Als jij vertelt welke doelen je wil bereiken, maken wij jouw onderzoek op maat. Waarbij we jullie natuurlijk adviseren hoe jullie dit pulse-onderzoek het beste kunne vormgeven.
Hoe ziet de rapportage eruit?
Er zijn verschillende rapportage-mogelijkheden. Standaard leveren we een rapportage, inclusief prioriteitenmatrix en uitgediept per afdeling. Daarbij is het mogelijk om de rapportages in de vorm van een powerpoint of in de vorm van een infographic te ontvangen.
Kunnen jullie ons ook helpen met de opvolging?
Ja zeker. Wij helpen je graag na opvolging. Overigens is het sterk als je na de meting aan de slag gaat met deze opvolging. Dit zorgt voor betrokkenheid bij deze en de volgende meting én hiermee voelt men zich serieus genomen. Tenslotte zorgt dit voor positieve verandering én groei.
En na opvolging? Kan ik blijven meten?
Het is verstandig om na de opvolging te blijven meten. Pas dan kan je zien of je aan de juiste knoppen draait. Je kan korte tussentijdse metingen doen door middel van onze LYNK Check. Bij een uitgebreid diepte-onderzoek kan je gebruik maken van onze LYNK Scan.
Hebben jullie dashboard-mogelijkheden?
Jullie krijgen na het afnemen van één van de inzicht-pakktten een beveiligde inlog voor jullie eigen dashboard. Dit is een beveiligde omgeving waar jullie alle resultaten, tips en rapportages kunnen terugvinden van jullie eigen traject.

Ben je nog steeds geïnteresseerd
in de LYNK Tool?

Vul hier je gegevens in en wij nemen contact met je.

Zij gingen je voor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Customers will never love a company until employees love it first.
Simon Sinek