LYNK Check.

Black arrow to the right

Verkrijg op een snelle en effectieve manier nauwkeurige inzichten

en ontdek wat je beter kunt doen of wat al naar tevredenheid gaat.

Gerichte inzichten

Gerichte inzichten in tevredenheid en werkgeluk op thema's naar keuze

Activitatie

Persoonlijke activatie en ambassadeurschap van deelnemers.

Concrete vervolgstappen

Concrete actie- en vervolgstappen om direct op te acteren of bij te sturen

Knoppen om aan te draaien

Concrete knoppen om aan te draaien op weg naar een sterk werkgeversmerk

LYNK Check

De LYNK Check is een kort pulse-onderzoek die je afneemt om effecten en resultaten op kleinere schaal te meten. Dit zorgt ervoor dat je direct inzicht krijgt op het effect van interventies, inzicht krijgt in succesfactoren en focus hebt op feedback vanuit jouw werknemers.

Zo speel je in op actuele ontwikkelingen binnen jouw organisatie, weet je zeker dat je de juiste aandacht geeft aan de juiste verbeteringen en zorg je ervoor dat je medewerkers met elkaar in een verbindend dialoog blijven.

Jij blijft verbeteren en blijft op deze manier de ander een stapje voor.

Het is heel simpel

Bekijk hier het stappenplan naar snel en effectief inzicht
Stap 1
Wij helpen jullie tijdens je oriëntatie. Waarbij we in een  online-meeting stil staan bij jullie specifieke situatie, organisatie en doelstelling. We begrijpen goed dat elke organisatie anders is en stemmen hier de vragenlijst op af.
Stap 2
Zodra ons voorstel passend is bij jullie wensen en iedereen aan boord is, kunnen we de Check klaar zetten. Wij helpen jullie met het creëren van maximale draagkracht. We streven samen naar een respons van minimaal 80%. Op weg naar een succesvolle scan.
Stap 3
Wij houden rekening met jullie planning. Waarbij het ons gezamenlijke doel is om een zo hoog mogelijke respons te behalen. We blijven betrokken gedurende het traject.
Stap 4
Je ontvangt van ons een beveiligde inlog voor jullie dashboard. Een dashboard waarin je alle stuurinformatie en rapportages op één plek ter beschikking hebt. Belangrijke inzichten op organisatie, vestiging, afdeling en op team-niveau. Nu kunnen we aan de slag!
Stap 5
Na stap 4 faciliteren we de dialoog. Dit doen we door middel van het presenteren van de rapportages. Wij kunnen jullie helpen met activatie door middel van teamsessies. Werkgeluk is een gezamenlijke verantwoordelijkheid en het start met een verbindend dialoog.
Stap 6
Na de dialoog sluiten we de scan met onze aanbevelingen en adviezen voor een succesvolle opvolging. En dan pas begint het avontuur! Wij laten jullie niet zwemmen met inzichten, maar wij begeleiden jullie naar meetbare groei!
Samen lachen en elkaar herkennen aan je grootste talent, zorgt al voor werkgeluk. En aan de slag gaan met werkgeluk binnen je team; dat gun je iedereen! LYNK people helpt hiermee verder op een enthousiaste en verfrissende manier.”
Angèle van Keulen, Werkgelukdeskundige
Centraal Beheer
Ephicient logoOE logo2020INC logoThe Paak logo
LYNK Support

FAQ

Heb je op voorhand al vragen? Kijk of hier de antwoorden tussen staan.
Hoe lang duurt de LYNK Check?
Het Check traject duurt aanvankelijk vanaf de orientatiefase tot en met het presenteren van de resultaten en de activatie-sessie, in 2 maanden. Het hangt heel erg af van de hoeveelheid thema's waar je aandacht aan wilt geven en welke feedback je op wilt halen.
Wanneer kunnen we beginnen met meten?
Op het moment dat we er samen uit zijn hoe we het onderzoek gaan vorm geven, welke thema's jullie aandacht wilen geven en welke extra vagen jullie willen selecteren, hoeven we alleen nog wat praktische zaken te regelen (denk aan IT-instellingen). We richten de communicatie-uitingen in en kunnen aan de slag.
Hoe groot is de investering?
Door middel van deze tool  kan je een prijsindicatie-berekening maken. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers aan het onderzoek en de extra opties die je selecteert voor het scan-traject.
Moet ik persé een pakket afsluiten hiervoor?
Nee. Een pakket afsluiten is niet persé nodig. Echter een pakket levert jou verschillende organisatievoordelen op. Onder andere in de prijs. Maar het grootste voordeel is dat van ‘alignment’: alle betrokkenen in de organisatie zijn in het programma opgenomen en op elkaar afgestemd, de transfer zal in praktijk nog succesvoller verlopen;
Wat krijg ik nou precies te zien met de LYNK Check?
Het resultaat van de LYNK Check is dat jullie snel en effectief inzicht krijgen in de medewerkerstevredenheid en werkgeluk-perceptie van jullie medewerkers. Jullie krijgen op bepaalde thema's naar keuze inzicht in de scores op afdeling- en teamniveau, eNPS en/of verloopcijfers.
Heb ik zelf inbreng in de vragenlijst?
Als jij vertelt welke doelen je wil bereiken, maken wij jouw onderzoek op maat. Waarbij we jullie natuurlijk adviseren hoe jullie dit pulse-onderzoek het beste kunnen vormgeven.
Hoe ziet de rapportage eruit?
Er zijn verschillende rapportage-mogelijkheden. Standaard leveren we een rapportage, inclusief prioriteitenmatrix en uitgediept per afdeling. Daarbij is het mogelijk om de rapportages in de vorm van een powerpoint of in de vorm van een infographic te ontvangen.
Kunnen jullie ons ook helpen met de opvolging?
Ja zeker. Wij helpen je graag na opvolging; dit kan door middel van verschillende interventies in de vorm van workshops en training. Overigens is het sterk als je na de meting aan de slag gaat met deze opvolging. Dit zorgt voor betrokkenheid bij deze en de volgende meting én hiermee voelt men zich serieus genomen. Tenslotte zorgt dit voor positieve verandering én groei.
En na opvolging? Kan ik blijven meten?
Het is verstandig om na de opvolging te blijven meten. Pas dan kan je zien of je aan de juiste knoppen draait. Je kan korte tussentijdse metingen doen door middel van onze LYNK Check. Bij een uitgebreid diepte-onderzoek kan je gebruik maken van onze LYNK Scan.
Hebben jullie dashboard-mogelijkheden?
Jullie krijgen na afnemen een beveiligde inlog voor jullie eigen dashboard. Dit is een beveiligde omgeving waar jullie alle resultaten, tips en rapportages kunnen terugvinden van jullie eigen traject. Hebben jullie behoefte aan uitgebreidere tooling-mogelijkheden? Dan kan je bij ons de LYNK Tool afnemen. Voor meer informatie over de LYNK, check deze webpagina.

Ben je nog steeds geïnteresseerd
in de LYNK Check?

Vul hier je gegevens in en wij nemen contact met je.

Zij gingen je voor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Customers will never love a company until employees love it first.
Simon Sinek