De Beste en meest aantrekkelijke werkgever worden?

LYNK People biedt effectieve verbetertrajecten, inzichten, workshops en helpt jou met het creëren van werkgeluk en het worden van de beste werkgever voor jouw medewerkers.

Deze klanten gingen je voor.

69%
Minder verloop
11%
Meer productiviteit
66%
Minder ziekteverzuim
Lynkpeople logo
100%
LYNK People-smile

De kracht van goed werkgeverschap.

Diep van binnen weten we allemaal dat de mensen binnen een organisatie het succes bepalen. En als jij je mensen op de eerste plek zet, je zorgt voor verbinding, betrokkenheid én betere resultaten.

Toch is het tegenovergestelde vaak het geval en zien we dat medewerkers zich niet meer verbonden voelen met de organisatie waarvoor ze werken. Hierdoor blijven gewenste resultaten uit. Daar brengen wij - samen met jou - verandering in.

Cijfers liegen er niet om: goed werkgeverschap zorgt voor

  • Minder hoog verloop;
  • Minder ziekteverzuim;  
  • Betere resultaten;
  • Een leukere plek om te werken.

Klaar om samen aan de slag te gaan?

Jullie aan het stuur, wij leggen de lynk.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?
Yannick vertelt je meer over de LYNK People-aanpak en wat ons uniek maakt.

Dit vinden klanten van onze samenwerking.

Samen lachen en elkaar herkennen aan je grootste talent, zorgt voor werkgeluk.
En aan de slag gaan met werkgeluk binnen je team; dat gun je iedereen!
LYNK people helpt hiermee verder op een enthousiaste en verfrissende manier.

Angèle van Keulen
Werkgelukdeskundige
Centraal Beheer

Met de assistentie van LYNK People hebben we met ons MT een waardevolle en bruikbare sessie neergezet. Een sessie vol respect naar elkaar, lekker dynamisch en ontzettend leerzaam.
De samenwerking met LYNK People heb ik als betrokken en plezierig bevonden.

Pauline Arends-van Aalten
Service Lead
SNS Bank

LYNK People heb ik ervaren als een partij met kennis van zaken die weet hoe een groep te boeien en in beweging te krijgen. Zo ook tijdens de teamsessie wist de trainer met passie en gedrevenheid de groep te inspireren en verder te helpen.

Bart Reijers
Service Lead
Regiobank

Waar ligt jullie behoefte?

check hier alle INZICHT-trajecten
De LYNK People-aanpak start met een inventarisatiegesprek waarbij we samen jullie behoefte helder krijgen. Na die inventarisatie bepalen we de koers. Zo hebben we een aantal traject-pakketten samengesteld welke jullie bij ons kunnen afsluiten en wat jullie voordelen op gaat leveren op o.a. de prijs.

Starterpack

We doen een werkgeluk-onderzoek en geven een advies met best-practises waar je direct mee aan de slag kan.

Standardpack

We bieden naast een werkgelukonderzoek ook een op-maat-gemaakt groeipakket.

Totalpackage

Een werkgelukonderzoek,  pulse-onderzoek, een groei-pakket, maar bovenal een duurzame oplossing

Inzichten voor jullie HR en Leiderschapsteam.

Bieden jullie voldoende autonomie aan je werknemers? Is de werkdruk niet te hoog? Zijn er voldoende ontwikkelings mogelijkheden? En hoe zit het met de beloning? Iedereen happy?

Dit zijn allemaal thema's waar LYNK People met jullie op in kan zoomen. Door middel van ons medewerkersonderzoek krijg jij als HR professional inzicht in hoe het er organisatiebreed - maar ook per afdeling of per team - voor staat met de betrokkenheid van jullie medewerkers. Daarbij heb je met de LYNK Tool zelfs de mogelijkheid om structureel en real-time inzicht te verkrijgen; als manager enorm handig om te weten aan welke knoppen je moet draaien.

Inzicht hebben we:
Nu willen we groeien!

Als medewerker wil je begrepen worden en de juiste aandacht krijgen. Je wilt jezelf kunnen zijn en de ruimte krijgen om je talenten te kunnen inzetten of verder te kunnen ontwikkelen. Je wilt in een inspirerende werkomgeving werken met mensen waar je een stevige samenwerking mee hebt. Dán pas ga je floreren en voel je je verbonden met de organisatie waar je voor werkt.

Wil jij met jullie organisatie net zo succesvol worden als topwerkgevers AFAS, Buurtzorg of Tony Chocolonely? Denk je voldoende inzicht te hebben in de werkgeluk-perceptie van je medewerkers? En zie je dat er op bepaalde thema's nog ruimte is voor groei? Sterk! Wij gaan met jullie aan de slag met die groei. Daarin faciliteren we de dialoog en streven we naar ontwikkeling. Bekijk door middel van onderstaande button onze Groei Producten.

Wij helpen organisaties te groeien zodat zij de beste werkgever worden voor hun medewerkers.

Waarom LYNK People

LYNK People wil graag meer werkplezier en verbinding voor werkend Nederland creëren. Dit doen we op een eigen manier. De kernwaarden die onze dienstverlening het beste omvatten zijn:
Lynkpeople logo

Verbindend

We geloven dat onze dienstverlening pas echt werkt als wij met onze klanten in verbinding staan. Dat start, ook hier, met de dialoog. Vervolgens werken we toe naar een partnership. Wij zijn verbindend.

Lynkpeople logo

Energiek

Wij zetten in beweging. Dit doen we met een bom aan energie. Energie heb je nodig om te floreren. Om te ondernemen, te groeien en die ene stap meer te zetten. Energie zit in ons ons. In alles wat we zijn en doen. Dit maakt onze samenwerking leuk.

Lynkpeople logo

Doortastend

Tenslotte staat LYNK People voor doortastendheid. Wij durven constructief te confronteren en komen snel tot de kern. Dit doen we door nieuwsgierig te zijn en de vraag achter de vraag te stellen. Zo zetten we mensen in beweging en zijn we echt van toegevoegde waarde voor onze klanten.  

Lynkpeople logo

Persoonlijk

LYNK People heeft een persoonlijke aanpak. Voor elke vraag hebben we een op maat gemaakte en passende oplossing. Elke organisatie en elk mens is anders. Dat beseffen we maar al te goed.

LYNK NEWS.

Vertrouwen is de basis

Stelling: "Het management moet volledige openheid en transparantie bieden om het vertrouwen van medewerkers te verdienen, zelfs als dit betekent dat ze gevoelige informatie met hun medewerkers moeten delen".
Lees het artikel
Black arrow to the right

Een voorsprong pakken op de War on Talent: Creëer een Skills-Based Aanpak

Generatie Z doet zijn intrede en Generatie Y krijgt een steeds grotere plek aan de MT en directietafel. De krapte van de arbeidsmarkt is blijvend en remt ambities af van bedrijven. Het werklandschap is continu onderhevig aan verandering en traditionele rollen en functietitels maken plaats voor een zogenaamde skills-based benadering.
Lees het artikel
Black arrow to the right

Work-life balans: waar leggen we de grens?

De arbeidsmarkt wordt krapper, het werk blijft toenemen en de beroepsbevolking zal de komende jaren op wereldwijd niveau met 9 miljoen mensen afnemen. Daarbij zien we dat nieuwe generaties steeds vaker veeleisend zijn in zowel arbeidsvoorwaardelijke zaken als in de werk-privé balans.
Lees het artikel
Black arrow to the right

Zij gingen je voor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Customers will never love a company until employees love it first.
Simon Sinek